Virtualna Panorama in Virtualni sprehod

 

Popestrite spletno stran z virtualnimi panoramami in sprehodi, ter vašim obiskovalcem omogočite vizualni nadstandard. Virtualna predstavitev bo poskrbela, da se bodo obiskovalci na vaši strani zadržali dlje časa in si že v udobju svojega doma ogledali vašo ponudbo oziroma se seznanili z lokacijo. 

Panorame lahko posredujete prijateljem ali poslovnim partnerjem preko socialnih omrežij, DVD-jev ali drugih medijev. Odlične so za predstavitev na konferencah, sejmih ali kot oglas. 

 

DSC 7336 Panorama.preview

Primer virtualne panorame

VIRTUALNA PANORAMA

 

omogoči dejanski vpogled v določen zunanji prostor ali notranjost objekta, ki si ga lahko ogledamo v obsegu 360° in predstavlja bogato vizualno izkušnjo v virtualnem svetu, ki bodoče goste, kupce oziroma turiste privabi v realnost vaših krajev oziroma objektov, saj tako dobijo občutek kot, da se tam nahajajo.

 

 

HotelFiesa pomol

Primer virtualnega sprehoda

Virtualni sprehod

 

je sestavljen iz večih posameznih panoram, kar omogoči sprehajanje od ene lokacije do druge. Virtualno se tako lahko sprehodimo in si ogledamo zunanje prostore, kot so ulice, zgradbe, naravne znamenitosti ali vstopimo v notranjost hotelov, gradov, muzejev, športnih in kulturnih objektov...

 

 

 

Panorame izdelamo v Flash tehnologiji, ki jo podpirajo vsi brskalniki. Da pa bodo vaše panorame in virtualni sprehodi dostopni tudi na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih, jih izdelamo tudi v tehnologiji HTML5. Tako ob prevzemu prejmete obe obliki - Flash in HTML5.

 

Izdelamo vam:

Odzivnost recepcija 300

 

  • panoramske slike
  • virtualne panorame in virtualni sprehod v HTML5 in Flash tehnologiji
  • personaliziran predvajalnik (vaše barve, ikone in izgled...)

 

Panorame in sprehodi lahko vsebujejo:

 

  • integriran zvok
  • implementacija videa (prikažite video znotraj televizije v panorami)
  • dodatne povezave
  • razni efekti
  • implementacija zemljevida, tlorisa ...
  • možnost povečave določenih delov (slike, predmeti...)

 

Ne čakajte predolgo! Zagotovite sebi in vašim strankam le najboljše. Za dodatna vprašanja, obrazložitev in pojasnila glede naročila in izdelave posameznih panoram ali virtualnih sprehodov nas kontaktirajte preko telefona, e-pošte ali kontaktnega obrazca tukaj.

 

Omenite nam kaj bi želeli predstaviti virtualno in koliko lokacij ali prostorov bi želeli vključiti v vaš projekt in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

 

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 

Opozorilo! Ta spletna stran za lažje delovanje uporablja piškotke.

Z nadaljnjo uporabo spletne streni se strinjate z uporabo piškotkov. Piškotki, na nikakršen način ne zbirajo vaših osebnih podatkov.

Razumem